Vellykket Irsk Aften i Dalgas Centret.

Skydebaneforening Dalgas afviklede lørdag d. 24. januar 2015 et arrangement i Dalgas Centret med Irland som tema.

Godt 50 deltagere havde købt billetter til arrangementet og dermed byttet håndboldkampen ud til fordel for en Irsk Aften. Og de fik sig en vellykket lørdag aften i Dalgas Centret.

Det startede med spisning, hvor menuen bestod af Irsk Stuvning med tilbehør, samt æbletærte til dessert. I baren kunne der købes irsk øl, irsk whiskey og irsk kaffe. Så stemningen var fra starten helt i top.

Herefter indtog duoen Downtown Dynt scenen og leverede en medlevende og fantastisk koncert som fangede publikum med ægte irsk musik og humoristiske indslag og historier.
Duoen består af far og søn, der begge har boet i Danmark i mange år, men stadig har irske rødder, og det kunne tydelig fornemmes både på musikken og sproget.
DSC01504

Skydebaneforening Dalgas havde arrangeret koncerten i et forsøg på at anvende lokalerne til andre formål end aktiviteter og kurser relateret til skydesporten.

Lokalerne kan sagtens anvendes til private fester og mindre koncerter. Bestyrelsen besluttede sig for at afprøve ideen og trak i arbejdstøjet for at løse de praktiske opgaver med scenebygning, madlavning m.v.

Alt forløb planmæssigt så nu vil bestyrelsen overveje om lignende arrangementer kan komme på tale fremover.